Search

Trust & Surrender Yoga Retreat

Trust & Surrender Yoga Retreat

Το Νamaste Yoga Studio και η Ζωή Μακρή, 17 - 19 Νοεμβρίου

zoimakrinews

το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά και η φύση μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της γεμάτα έμπνευση και σοφία. Καθώς τα φύλλα πέφτουν, τα δέντρα αρχίζουν να γυμνώνονται, οι νύχτες να δροσίζουν και να βαθαίνουν μας προσκαλούν να καλωσορίσουμε αυτή την μετάβαση, μας υπενθυμίζουν την διαρκή αλλαγή ως μέρος της ζωής μας.Το Νamaste Yoga Studio και η Ζωή Μακρή σας προσκαλούμε σε μια τριήμερη εξόρμηση στην ορεινή Αχαϊα να απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, να καλοδεχτούμε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, να αφεθούμε στην ομορφιά αυτής της μετάβασης. Μέσα απο την γιογκική πρακτική μας, με στάσεις του σώματος, ασκήσεις αναπνοής και άλλες τεχνικές θα αναζητήσουμε την σταθερότητα που προσφέρει η σύνδεση με την γη για να κάνουμε αυτή την μετάβαση ομαλή, θα δημιουργήσουμε χώρο και χρόνο στον νού να ηρεμήσει, το σώμα να χαλαρώσει βαθιά και θα συνδεθούμε με τον βαθύτερο εαυτό μας...

Read more: Trust & Surrender Yoga Retreat

Giving Thanks - Yoga & Nature

Giving Thanks Yoga & Nature Retreat

with Tina Zymaraki, 24 - 26 November

tina zymaraki NEWS

Έφτασε ο καιρός για την ετήσια απόδραση στο αγαπημένο μας Re-Green, το Σαββατοκύριακο του Thanksgiving. Πάμε να βουτήξουμε στην καρδιά του φθινοπώρου, να ξεκουραστούμε βαθιά, να εμβαθύνουμε στην άσκηση και να επανασυνδεθούμε με την πραγματική μας φύση. 

Read more: Giving Thanks - Yoga & Nature

Non Violent Communication 2017

Η τέχνη της έκφρασης

Σεμινάριο Μη Βίαιης Επικοινωνίας με τον Γιώργο Τσιτσιρίγκο

nvc artworknews


- Έχω πει στο σύντροφό μου όλα όσα έχω μέσα μου; 
- Μίλησα στο συνάδελφό μου για αυτά που με ενοχλούν; 
- Εξέφρασα στη φίλη μου την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου έχει προσφέρει;
- Μου είναι αδύνατο να πω τη γνώμη μου, όταν ξέρω ότι το άλλο άτομο θα πληγωθεί. 
- Πολλές φορές δεν μιλάω όταν κάτι δεν μου αρέσει, με αποτέλεσμα μετά να θυμώνω με τον εαυτό μου. 
Όσα έχουμε μέσα μας, αλλά δεν λέμε συχνά αποτελούν χαμένες ευκαιρίες για να εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να ευθυγραμμιστούμε περισσότερο με αυτά που θέλουμε στη ζωή. Άλλες πάλι φορές, όσα αποφεύγουμε να εκφράσουμε μας ταλαιπωρούν και μας εμποδίζει να απολαύσουμε την καθημερινή αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους μας και να ζήσουμε σε ένα πλαίσιο ανοιχτότητας και βαθιάς ειλικρίνειας.

Read more: Non Violent Communication 2017

Iyengar Yoga Weekend Intensive

Iyengar Yoga Intensive Weekend Workshop

8 - 10 December

iyengar yoganews

To Shakti Yoga Studio και το Iyengar Yoga Centre Sofia σάς καλούν σε ένα ακόμη ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με άφθονη γιόγκα στη φύση, στο ονειρεμένο περιβάλλον του οικοπολιτιστικού κέντρου Re-Green στο χωριό Σελιάνα Αχαΐας, 160 χλμ από την Αθήνα. Στη φύση του πανέμορφου Re-Green http://www.Re-Green.gr/ ελάτε να δραπετεύσουμε μαζί από την καθημερινότητα, να έρθουμε σε συνειδητή επαφή με τον εαυτό μας, να προσεγγίσουμε την εσωτερικότητα μέσω της εξωτερικής ευθυγράμμισης, να εμβαθύνουμε και να διευρύνουμε την πρακτική μας και να γνωρίσουμε βαθύτερα τις αρχές της Iyengar yoga, αλλά και να χαλαρώσουμε και να αποτοξινωθούμε από τους ρυθμούς της πόλης. Θα διδάξουν ο Χρήστος Παύλου και η Χάρις Λυρώνη, πιστοποιημένοι δάσκαλοι Iyengar Yoga. Τα μαθήματα (8 ώρες Iyengar yoga) απευθύνονται σε αρχάριους αλλά και σε πιο έμπειρους μαθητές τόσο της Iyengar όσο και άλλων ειδών γιόγκα. Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι και η επιστροφή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Άφιξη την Παρασκευή οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 14:00 και 18:00. Αναχώρηση το απόγευμα της Κυριακής, μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Read more: Iyengar Yoga Weekend Intensive

Ο κήπος βλέπει

Ο κήπος βλέπει με τη Αμάντα Μιχαλοπούλου

6-8 Οκτωβρίου

web1

Tί μας μαθαίνει η φύση για τη λογοτεχνία, τη φυσικότητα της αφήγησης, την εναλλαγή, το ρυθμό, την αιτιότητα, την ηθική και την αλήθεια;

Στο σεμινάριο Ο κήπος βλέπει,  θα περάσουμε ένα τριήμερο στο οικοπολιτιστικό κέντρο/αγρόκτημα Re-Green, στη Σελιάνα Βόρειας Πελοποννήσου, μέσα στους οπωρώνες, πλάι σε πυκνά δάση και φαράγγια με τρεχούμενα νερά. Σ’ αυτό το ιδανικό τοπίο θα επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη φύση και τη γραφή. Θα ξεκινήσουμε με μια πρωτότυπη δημιουργική περιπλάνηση σε εμβληματικά κείμενα πεζογράφων και ποιητών που είδαν στη φύση την αντανάκλαση γόνιμων, ιδιοφυών και ανεπανάληπτων εσωτερικών τοπίων. Στη συνέχεια θα μοιραστούμε αναμνήσεις φυσικής ζωής και θα τις εντάξουμε δημιουργικά στις ιστορίες μας. 

Read more: Ο κήπος βλέπει