Search

Open Weekend - 3ήμερο Αγίου Πνεύματος

Open Weekend - 3ήμερο Αγίου Πνεύματος

Καλοκαίρι σε Γλυκά Νερά, 17 - 20 June

summer holidays regreenweb

Με το "lonely planet" να προτείνει την Πελοπόννησο σαν τον καλύτερο προορισμό της Ευρώπης για το 2016, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε πράσινες καλοκαιρινές διακοπές με νόημα και σε γλυκά νερά, στο Re-Green Οικοπολιτιστικό κέντρο Περμακουλτούρας, εγκαινιάζοντας το πρώτο από μια σειρά “open weekends” που σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε. Πλησιάζοντας το θερινό ηλιοστάσιο όπου το φως του ήλιου διανύει την μεγαλύτερη του παραμονή στον καλοκαιρινό ουρανό δίνοντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε την ημέρα μέχρι και τη τελευταία της "σταγόνα", σχεδιάσαμε ένα εναλλακτικό γεμάτο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 17 με 20 Ιουνίου προσφέροντας διαφορετικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

3 μέρες γεμάτες στην οργιώδη φύση της Σελιάνας! Αν σας αρέσει να ξεκινάτε την ημέρα σας "χαιρετίζοντας τον ήλιο" μπορείτε να προσέλθετε στα καθημερινά μαθήματα yoga και τσι κούνγκ (πρωί-απόγευμα, προαιρετική παρακολούθηση) με την Άμπερ και τον Θέμη. Ρωτήστε μας για τα πανέμορφα μονοπάτια της περιοχής όπου μπορούν να σας οδηγήσουν στα κρυστάλλινα νερά και στους αφρούς του καταρράκτη ποταμού Κριού για μπανάκι και βουτιές, η κραυγή απαραίτητη. Αν πάλι σας λείψει η θάλασσα σε μισή ωρίτσα μπορείτε να συνδυάσετε και την αλμύρα στο κορμί σας. Η κουζίνα μας, η οποία συμβαδίζει με την ευρύτερη φιλοσοφία μας σχετικά με την αυτάρκεια και την αειφορία, με φρέσκα λαχανικά και φρούτα από τον κήπο μας και με τις μαγικές εμπνεύσεις του Θωμά του μάγειρα μας, θα σας προσφέρει καθαρό και νόστιμο φαγάκι. Το μεσημέρι τότε που ο ήλιος τζιτζινιάζει, θα δροσιστείτε με φρέσκια σπιτική λεμονάδα ή σαμπουκονάδα κάτω από τη παχιά σκιά των φορτωμένων με γλυκά πετροκέρασα κερασιών μας - απλώστε το χέρι και κόψτε να φάτε αβίαστα - ή μπορείτε να σκαρφαλώσετε στο μυστικό δεντρόσπιτο με μοναδικό ήχο τα τιτιβίσματα των πουλιών. Κι αν πάλι προτιμάτε την ηλιοθεραπεία μπορείτε να λιώσετε στο ντεκ της λίμνης παρέα με τις πάπιες.

Ένα από τα απογεύματα μπορούμε να σας μυήσουμε στον κόσμο της Περμακουλτούρας του συστήματος που σχεδιάζει τη ζωή, ακολουθώντας τους αλάνθαστους νόμους και τρόπους της φύσης και που έμπρακτα ακολουθούμε και εμείς στο κέντρο μας με πολλά παραδείγματα. Ολοκληρώστε τη μέρα σας την ώρα του δειλινού, στο δωμάτιο ατμού Temazcal για λίγη ατμοθεραπεία για να μαλακώσετε ολοκληρωτικά πριν βυθιστείτε στα cocomatένια στρώματα του 250 ετών πέτρινου Πανδοχείου μας. Κρατήστε όμως και δυνάμεις για το πάρτυ του Σαββατόβραδου στη φυσικής δόμησης αίθουσα Maloca, γιατί το καλοκαιράκι θέλει και το παρτάκι και το ποτάκι του. Και πριν αποχωρήσετε ολοκληρωμένοι μέχρι το κόκαλο, η κορυφαία εμπειρία λίγο πριν το τέλος που όλοι μιλούν για αυτήν είναι η πίτσα στον ξυλόφουρνο με γαρνίρισμα της επιλογής σας. Κι αν φοβάστε ότι μετά από όλα αυτά δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε πίσω ξανά, σας εγγυόμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα φανταστικά open weekends στο Re-Green πολύ σύντομα για να ξαναζήσετε πράσινες διακοπές με νόημα κοντά στη φύση!

Kόστος τριημέρου all inclusive: €135 /άτομο
Ειδικές προσφορές για ζευγάρια, οικογένειες ή μικρά γκρουπ.

Πληροφορίες - Κρατήσεις:
Φλέρυ +306948407233, email: info@re-green.gr