Search

The Re-Green Happiness Retreat

The Re-Green Happiness Retreat

 2 - 4 Σεπτεμβρἰου με την Αποστολἰα Παπαδαμἀκη

13709950 489018434639193 4871060278738132170 n

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στις πιο γλυκείες μέρες και νύχτες του καλοκαιριού, σας καλώ στο The Re-Green Happiness Retreat. Μία εμπειρία σώματος - πνεύματος, στο Re-Green, έναν υπέροχο καταπράσινο τόπο με τρεχούμενα νερά στην Σελιάνα Αχαϊας, μολις 2 ώρες από την Αθήνα.
Η πρακτική μας θα περιλαμβάνει Βιωματική Ανατομία,Yoga Asanas, Impulse Dance στην υπέροχη αίθουσα φυσικής δόμησης Maloca αλλά και ξεχωριστό Floating Body και Meditation στον Καταρράκτη. Το δειλινό του Σαββάτου θα έχουμε την μοναδική εμπειρία της ατμοθεραπείας, στο χειροποίητο πέτρινο δωμάτιο ατμού Temazcal, έτσι ώστε να αποτοξινωθεί το σώμα και να ενισχύσουμε το ανοσιοποιητικό σύστημα πρίν την αρχή της χρονιάς.


Θα υπάρχει αρκετός προσωπικός χρόνος για περιήγηση, μασάζ,ξεκούραση, διάβασμα,για ότι επιθυμεί ο καθένας. Μαζί μας θα βρίσκεται ο Γιάννης Μελεσανάκης, ένας χαρισματικός θεραπευτής Σπονδυλοθεραπείας. Ο Γιάννης θα παρευρίσκεται σε όλα τα μαθήματα μαζί μας και θα προσφέρει session Σπονδυλοθεραπείας για όποιον το επιθυμεί κατόπιν ραντεβού, στο ειδικό χαλαρωτικό χώρο για μασάζ του Re-green.
Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι όπως πάντα. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν ένα νέο τρόπο ζωής μέσα από τη συνειδητότητα την αποδοχή και την δημιουργική έκφραση.Στις μεθόδους διδασκαλίας μου δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας, σωματικής κατασκευής, εθνικότητας ή κοινωνικής προέλευσης. Μέσα από την πρακτική,την χαρά και την σύνδεση με την φύση, θα εξερευνήσουμε την κατάσταση της ευτυχίας αποδεχόμενοι τον εαυτό μας άνευ όρων σαν ένα μοναδικό και θαυμαστό δημιούργημα την κάθε στιγμή.

150 ῏170€ / ἀτομα

Τρόπος μετάβασης
Η μετακίνησή μας θα γίνει με δικά μας μεταφορικά μέσα φροντίζοντας να οργανωθούμε με τον καλύτερο τρόπο προς διευκόλυνση όλων, μοιράζοντας τα αυτοκίνητα και τα έξοδα μετακίνησης.
Αναλυτικές πληοφορίες:
https://drive.google.com/file/d/0B36mE7u1LL_fVWxxV05DMmJzQTQ/view
Επικοινωνία
Για εγγραφές και ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε:                                                                                          

Αποστολία Παπαδαμάκη: +30 6936920860 apapadamaki@gmail.com

Η Δασκάλα σας

Η Αποστολία Παπαδαμάκη είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη χορογράφος, performer, δασκάλα και ερευνήτρια εφ όρου ζωής.
Οπαδός της δια βίου μάθησης και πολυπράγμων, η Αποστολία μελέτησε τεχνικές σύγχρονου και αυτοσχέδιου χορού (contact improvisation) στο Movement Research- της Νέας Υόρκης, Γιόγκα στο Jivamukti Center της Νέας Υόρκης,Hatha Yoga με τον Γιάννη Ανδρίτσο, Θοδωρή Χιώτη,και Alexander Technique με τη Shelley Shenter. Λάτρης των τεχνών και της κίνησης έχει διδαχτεί Physical Theater,Κρανιοιερή θεραπέια, Ai ki Do, Scuba Diving, ενώ έχει συνεργαστεί με εμπνευσμένους καλλιτέχνες, μουσικούς και δασκάλους σε πολλαπλά πεδία. Μετά από 20 χρόνια συνεχούς σπουδής & έρευνας πάνω στην κίνηση, η Αποστολία ίδρυσε τη Βιωματική Ανατομία μία ολιστική μέθοδο που επεκτείνεται στο Impulse Dance και στο Floating Body. Πιστεύει ότι ο καθένας είναι εν δυνάμει καλλιτέχνης, και μπορεί να βιώσει την πληρότητα μέσα από την κίνηση. Στις μεθόδους της δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας, σωματικής κατασκευής, εθνικότητας, κοινωνικής προέλευσης. 
 Ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια της Sine qua non dance co μέχρι το 2001 και της ομάδας Quasi Stellar dance co από το 2002 μέχρι σήμερα. Το χορογραφικό έργο και οι μέθοδοι διδασκαλίας της έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερα από 40 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Το 2004, η Αποστολία χορογράφησε την Τελετή Έναρξης των 12ων Παραολυμπιακών αγώνων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, δημιούργησε μία χορογραφία διάρκειας 25 λεπτών πάνω στην “Ανθρωπότητα” με 250 επαγγελματίας χορευτές και 350 ερασιτέχνες. Το 2015 χορογράφησε (μαζί με τη Sophie Bulbulyan) την 1η Υποβρύχια Χορευτική Παράσταση στον κόσμο: Drops of Breath (Σταγόνες Αναπνοής), ένα project για το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία 2 ετών, με 14 χορευτές και με κοινό που την παρακολούθησε από τη θάλασσα και τη στεριά. Έχει χορογραφήσει για το θέατρο, την όπερα και τον κινηματογράφο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται με το Βέλγο Σκηνοθέτη και Εικαστικό Καλλιτέχνη Jan Fabre από το 2001 σαν performer ή ερευνήτρια. Υπήρξε Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κρατικής Σχολής Χορού και μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου Αρχαίου Ελληνικού Δράματος και τώρα είναι μέλος του Δ.Σ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.