Search

Open Weekend - 15 Αὐγουστος

Open Weekend - 15 Αὐγουστος

Καλοκαἰρι σε γλυκἀ νερἀ

summer holidays regreenweb

Πανελλήνια ημέρα διακοπών εκτός των άλλων, τελευταία ευκαιρία απόδρασης πριν το καλοκαίρι τελειώσει. Αν μέχρι το 15Αύγουστο έχετε χορτάσει από παραλίες και την πολυκοσμία και αν θα θέλατε να βρείτε στιγμές δροσιάς και πλατσουρίσματος σε πιο ήσυχο και πράσινο mood σας προτείνουμε να δοκιμάσετε πράσινες καλοκαιρινές διακοπές με νόημα και σε γλυκά νερά, στο Re-Green Οικοπολιτιστικό κέντρο Περμακουλτούρας, συμμετέχοντας στο δεύτερο από τη σειρά “open weekends” που οργανώνουμε. Διαφορετικές καλοκαιρινές εμπειρίες περιμένουν να τις γευτείτε στο κορυφαίο καλοκαιρινό τριήμερο 12 με 15 Αυγούστου

Αν σας αρέσει να ξεκινάτε την ημέρα σας "χαιρετίζοντας τον ήλιο" μπορείτε να συμμετέχετε στα καθημερινά πρωινά μαθήματα yoga με την Amber ενώ το απογευματάκι κατευθείαν από τους ναούς των Saolin στα βουνά της Αχαϊας, tai chi, chi kung και παιχνίδι με κοντάρια με τον Θέμη.  Ρωτήστε μας για τα πανέμορφα μονοπάτια της περιοχής όπου μπορούν να σας οδηγήσουν στα κρυστάλλινα νερά και στους αφρούς του καταρράκτη ποταμού Κριού για μπανάκι και βουτιές, - η κραυγή απαραίτητη - την ώρα που ο ήλιος τζιτζινιάζει. Αν πάλι σας λείψει η θάλασσα σε μισή ωρίτσα μπορείτε να συνδυάσετε και την αλμύρα στο κορμί σας. 

Κρατήστε όμως και δυνάμεις για τους 5ρυθμούς για το Σάββατο βράδυ. Η Πάττυ Πετροπούλου που θα μας μυήσει στο απόλυτο moving meditation practice ενώ μετά θα ακολουθήσει πάρτυ με τον καλλιτέχνη των deck CJ Turtle στη φυσικής δόμησης αίθουσα Maloca. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί ακόμη και στο βουνό, το καλοκαιράκι θέλει και το παρτάκι και το ποτάκι του. Ένα από τα απογεύματα μπορούμε να σας μυήσουμε στον κόσμο της Περμακουλτούρας του συστήματος που σχεδιάζει τη ζωή, ακολουθώντας τους αλάνθαστους νόμους και τρόπους της φύσης και που έμπρακτα ακολουθούμε και εμείς στο κέντρο μας με πολλά παραδείγματα. 
Ολοκληρώστε τη μέρα σας την ώρα του δειλινού, στο δωμάτιο ατμού Temazcal για λίγη ατμοθεραπεία για να μαλακώσετε ολοκληρωτικά πριν βυθιστείτε στα cocomatένια στρώματα του 250 ετών πέτρινου Πανδοχείου μας. 
Η κουζίνα μας, η οποία συμβαδίζει μετην ευρύτερη φιλοσοφία μας σχετικά με την αυτάρκεια και την αειφορία, με φρέσκα λαχανικά και φρούτα από τον κήπο μας και με τις μαγικές εμπνεύσεις του Leandro του μάγειρα μας, που επιστρέφει στην κουζίνα του Re-Green με τις Ουρουγουανές αυθεντικές αλλά και παραδοσιακές ελληνικές καλοκαιρινές γεύσεις, θα σας προσφέρει καθαρό και νόστιμο φαγάκι. 

Και πριν αποχωρήσετε ολοκληρωμένοι μέχρι το κόκαλο, η κορυφαία εμπειρία λίγο πριν το τέλος που όλοι μιλούν για αυτήν είναι η πίτσα στον ξυλόφουρνο με γαρνίρισμα της επιλογής σας. 
Κι αν φοβάστε ότι μετά από όλα αυτά δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε πίσω ξανά, σας εγγυόμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα φανταστικά open weekends στο Re-Green πολύ σύντομα για να ξαναζήσετε πράσινες διακοπές με νόημα κοντά στη φύση! 

Kόστος τριημέρου all inclusive: €145 /άτομο 

Ειδικές προσφορές για ζευγάρια, οικογένειες ή μικρά γκρουπ.

Πληροφορίες - Κρατήσεις 
Φλέρυ +306948407233 (αν δεν μας βρείτε στο τηλέφωνο καθώς οι δουλειές στη φάρμα, μας κρατούν απασχολουμένους στείλτε email!)
email: info@re-green.gr
www.re-green.gr