Search

Open Weekend - Πίσω πάλι στη Γη!

Open Weekend - Πίσω πάλι στη Γη!
21 - 23 October, 2016

autumn1

Όχι! Δεν είναι ώρα για δάκρυα καθώς ξεφτίζουν οι αναμνήσεις από τα καλοκαιρινά δειλινά, τα αυγουστιάτικα φεγγάρια, καθώς κάποιοι τελευταίοι κόκκοι άμμου πέφτουν από τα σακίδια, και το μαύρισμα με τη διαδικασία του ξελεπιάσματος ξεθωριάσει σαν να αλλάζουμε δέρμα. Το ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι πρέπει να τελειώσει πριν πάθουμε αυτανάφλεξη. Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε το Φθινόπωρο με κάθε λεπτομέρεια και μεγαλοπρέπεια στο Re-Green. Οκτώβρης! Συγκλονιστικός μήνας
Είναι ο μήνας του γόνιμου “ΌΧΙ” απέναντι στη μιζέρια και σύμβολο ελευθερίας. Καθώς φθίνουν οι οπώρες, είναι εποχή συγκομιδής των τελευταίων καρπών λίγο πριν την επιστροφή της ενέργειας που ξεκίνησε την άνοιξη από τις ρίζες των φυτών, πίσω πάλι στη Γη. Ο Οκτώβρης ο Σποριάτης για τη σπορά των σιτηρών βρώμης, κριθαριού και τριφυλλιού. Ο Οκτώβρης ο Βροχάρης που στέλνει τη βροχή να ξεδιψάσει και να χορτάσει τη Γη. Είναι η ώρα για το φθινοπωρινό τοπίο στο Re-Green.

Κίτρινα και πορτοκαλί αναμιγνύονται με τα πράσινα δάση όπου θα ξεχυθούμε σε αναζήτηση κυκλάμινων και κυνόροδων (καρπών αγριοτριανταφυλλιάς μια φυσική βόμβα βιταμίνης C) με τελικό σκοπό να συναντήσουμε την Πηγή όπου φρέσκο γάργαρο νερό τρέχει μέσα από τη Γη σε ένα νεραϊδένιο τοπίο. Το νερό αυτό θα το πιούμε!
Είναι μια πρώτη ευκαιρία να κάνουμε δώρο στο σώμα μας τη δόνηση αυτού του νερού. Είναι αποδεδειγμένο ότι η υγεία στο σώμα μας εξαρτάται πραγματικά από την ποιότητα του νερού που πίνουμε.
Δεν θα πάρει πολύ για να νιώσετε το όφελος. Είναι μια δωρεάν επένδυση για τη υγεία σας.

Το φθινόπωρο πολύ συχνά εμφανίζονται κάποια μελαγχολικά συναισθήματα κάτι πολύ φυσιολογικό σε βιολογικό και ενεργειακό επίπεδο καθώς το σώμα μας ακολουθεί τα μοτίβα της φύσης όπου όλα συστέλλονται. Γιαυτό και έχουμε προετοιμάσει ανάλογα το πρόγραμμα της Yoga του Tai Chi και του Chi Kung με στόχο να καλωσορίσουμε τη γείωση, να ενισχύσουμε την ενσυνειδητότητα, να ρίξουμε τη προσοχή μας στο εσωτερικό και να καθαρίσουμε θολές σκέψεις και προβληματισμούς με μακρά και βαθιά, βουνίσια αναπνοή.

Είναι η ώρα που η μυρωδιά από τις ξυλόσομπες και τις στόφες θα ζεστάνουν τις καρδιές μας και θα χουχουλιάσουμε στα παπλώματα και τα cocomatένια στρώματα του Πανδοχείου στην απόλυτη ησυχία.
Θα σας υποδεχθούμε με αχνιστά, μαλακτικά αλλά και θερμαντικά σπιτικά φαγητά από τον Leandro τον Ουρουγουανό μάγειρα μας και δεν θα μπορέσουμε να σας στερήσουμε την πάντα λαχταριστή πίτσα στον ξυλόφουρνο λίγο πριν αποχωριστούμε.

Kόστος all inclusive: €135 /άτομο
Πληροφορίες - Κρατήσεις
Φλέρυ +306948407233 (αν δεν μας βρείτε στο τηλέφωνο καθώς οι δουλειές στη φάρμα, μας κρατούν απασχολουμένους στείλτε email!)
email: info@re-green.gr
www.re-green.gr