Search

Giving Thanks - Yoga & Nature

Giving Thanks Yoga & Nature Retreat

with Tina Zymaraki, 24 - 26 November

tina zymaraki NEWS

Έφτασε ο καιρός για την ετήσια απόδραση στο αγαπημένο μας Re-Green, το Σαββατοκύριακο του Thanksgiving. Πάμε να βουτήξουμε στην καρδιά του φθινοπώρου, να ξεκουραστούμε βαθιά, να εμβαθύνουμε στην άσκηση και να επανασυνδεθούμε με την πραγματική μας φύση. 


Η εκδρομή 25-27/11 περιλαμβάνει: 
• Σάουνα/ατμοθεραπεία στο temazcal
• 2 Διανυκτερεύσεις στον ιστορικό ξενώνα 
• 2 Oμιλίες (Περμακουλτούρα & Φιλοσοφία του Yoga)
• Περιήγηση στο βουνό και εξευρεύνηση στην φύση 
• 4 Μαθήματα γιόγκα εμπνευσμένα από τα στοιχεία της φύσης
• 5 Πλήρη Γεύματα- χορτοφαγικά, βιολογικά, σπιτικά, τοπικά, εποχιακά- + το κλασικό farewell pizza party!

Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στα δωμάτια όπου θα μείνουμε όλοι μαζί παρεϊστικα σε 4κλινα, 5κλινα ή 6κλινο. Τα μικρότερα δωμάτια θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Όσοι από εμάς δεν έχουμε μέσο, και όπου είναι δυνατόν, θα ενταχθούμε σε αμάξια και θα μοιραστούμε τα έξοδα και την παρέα, μέσω carpooling. Η απόδραση είναι kids-friendly και τα μαθήματα ανοιχτά για όλα τα επίπεδα- συνήθως έχουμε από δάσκαλους μέχρι πρωτάρηδες :)

Επένδυση: 
- 150 ευρώ με την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής, μέχρι και 25 Οκτωβρίου.
- 170 ευρώ και μέχρι να συμπληρωθούν οι συμμετοχές.
- 110 ευρώ /130 ευρώ μετά τις 25/10, για σύντροφους που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα γιόγκα.
- Έκπτωση για παιδιά κάτω από 8 ετών.
Στα άνωθεν ποσά δεν περιλαμβάνονται: ΦΠΑ 24% & μετακίνηση.

Κρατήσεις: Ονοματεπώνυμο με μήνυμα στο inbox και προκαταβολή 50 ευρώ. Ερωτήσεις και πληροφορίες: Καλώντας το 6955 670 455 (Τίνα).

Θα είναι η τέταρτη μας επίσκεψη σε ένα από τα αγπημένα μου μέρη στην Ελλάδα- ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας και να περάσουμε μαζί ποιοτικό χρόνο στην αίθουσα του γιόγκα, στη ζεστασιά του καπηλιού και στην ομορφιά του βουνού!

Διοργάνωση & διδασκαλία: Τίνα Ζυμαράκη

Εισηγήτρια Yoga και εκπαιδεύτρια δασκάλων, ακτιβίστρια, ομιλήτρια, εθελόντρια, σπουδάστρια της Ινδικής φιλοσοφίας και των Σανσκριτικών, η Τίνα Ζυμαράκη σπούδασε Συγκριτική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Hunter της Νέας Υόρκης. Ασκεί και μελετάει το γιόγκα καθημερινά από το 1998, ενώ διδάσκει από το 2000.

Έπειτα από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, η Τίνα επέστρεψε στην αγαπημένη της πατρίδα στα τέλη του 2010. Για πέντε χρόνια υπήρξε συνδιοργανώτρια της εθελοντικής δράσης Yoga sto Alsos ενώ είναι συντονίστρια του δικτύου Women’s Circle Athens. Έκτοτε, έχει υπάρξει δραστήρια σε πολλά μέτωπα, με στόχο να φέρει τη σοφία και τα οφέλη του γιόγκα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, με διοργάνωση ή/και συμμετοχή σε αρκετές φιλανθρωπικές και φιλοζωϊκές εκδηλώσεις και προσπάθειες. Έχει διοργανώσει yoga retreats σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, ανάμεσα στα οποία αποδράσεις στις παραλίες της Σκύρου, τις κορυφές της Δίρφης και του Ταϋγετου, την ορεινή Αχαϊα, τα ιαματικά λουτρά της Φθιώτιδας, τα καλντερίμια του Πηλίου και στις κορυφές του Ολύμπου. Με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας, έχει παρακολουθήσει αναρίθμητα σεμινάρια σε Ινδία, ΗΠΑ και Ευρώπη, με επιπλέον εκπαιδευτικά δασκάλων σε Jivamukti, Ashtanga, Bhakti Flow, Anusara, Σανσκριτικά, Προγεννητική Yoga και Yoga για παιδιά. Πιστεύει στη δύναμη της πρακτικής να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο, από το μέσα προς τα έξω: τα μαθήματα και τα σεμινάρια μαζί της είναι θεραπευτικά, αυθεντικά και απολαυστικά, συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονη προσέγγιση και έμφαση στην ευθυγράμμιση σε κάθε επίπεδο. Θεωρεί ότι η πρακτική του γιόγκα μπορεί (και οφείλει) να είναι προσιτή κι ευχάριστη για όλους: ο εθελοντισμός είναι πάντα μέρος της ζωής της, με εθελοντικές δράσεις για ειδικούς πληθυσμούς και μαθήματα για ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες. Το 2016 γεννήθηκε το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό δασκάλων 300 ωρών Yoga Marga, ο επόμενος κύκλος του οποίου ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2018. Λεπτομερές βιογραφικό, άρθρα, εκπαιδευτικά, σεμινάρια, retreats και πρόγραμμα μαθημάτων: Περισσότερα στο http://yogawithtina.wordpress.com/